Ons Team

Graag stellen we de toernooicommissie van Van de Kolk Hypotheken Mariahoeve Open 2024 voor.

Andre is onze toernooidirecteur. Je kunt bij hem terecht met vragen over het toernooireglement. Andre fietst ook overal heen, dus pas op… als je niet op tijd bent, komt Andre je ophalen!

Roberto is onze chef Financiën en logistiek. Hij zorgt ervoor dat alles financieel soepel en volgens de boeken verloopt. Ook is hij in charge van alles rondom de opbouw van het toernooi van tribunes tot de tiewraps. Hij vindt echt wel alles leuk om te doen. Hij is zo toegewijd dat hij het niet erg vindt om tot in de late uurtjes nog door te werken aan een plan wat het toernooi nog leuker kan maken.

 Dave focust zich dit jaar voornamelijk op de toptennis en sponsoring (een zeer belangrijk onderdeel) om dit toernooi tot een succesvol evenement te maken. Alle commissies kunnen zijn expertise elke dag wel goed gebruiken. Dave stelt altijd geweldige ideeën voor. De rest van de commissie kan zijn tempo niet altijd bijhouden, dus af en toe moeten we hem wel vragen om ons ook op de hoogte te houden van wat hij allemaal regelt!

Van links naar rechts: Dave, Roberto en Andre, Cielia en Ronald, Cielia en Sylvia.

Sylvia is onze hoofdplanner. Zij is heel precies en nauwkeurig. Ze heeft alles en iedereen in de gaten en kan heel goed plannen en vooruitkijken. Alles is altijd goed geregeld als Sylvia het regelt. Sylvia houdt niet zo van veranderingen, maar je kunt er altijd op rekenen dat ze haar best gaat doet om je tevreden te stellen.

Ronald is een ervaren toernooienorganisator en zet graag zijn expertise in achter de wedstrijdtafel. Hij is heel flexibel, maar als er een beslissing genomen moet worden, dan kan hij heel duidelijk zijn! Hij is een geweldige voorzitter van onze mooie vereniging dus die moet je zeker te vriend houden. Als je echter een oogrol ziet en een zucht  hoort, dan kun je beter naar Sylvia gaan.

Cielia is dit jaar ook lid van de planningscommissie. Ze raakt enthousiast van veel taken: van het plannen van het toernooischema’s tot het inpakken van onze loterijprijzen. Daarom draait ze dit jaar dubbele diensten – zowel in de planning als in de activiteitencommissie. Alle taken pakt ze altijd wel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en snel op, al heeft ze misschien hier en daar wat VTL-sessies gespijbeld!

Darina is dit jaar de kartrekker van de activiteitencommissie en socials. Een bandje regelen, een toernooi promoten via posters of winacties of leuke filmpjes maken kan zij best goed. Ze houdt van het organiseren en heeft veel leuke ideeën! Haar motto is: “Stel liever niets uit wat je vandaag nog kunt doen.” Soms is ze een tikkie perfectionistisch, maar hé, dat zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Dana is dit jaar ook lid van de activiteitencommissie. Zij wordt ook wel van veel dingen enthousiast: van bandjes regelen voor de live muziek avonden, achter de wedstrijdtafel helpen tot vrijwilligers aansturen, niets lijkt haar te vervelen! Ze barst van de goede ideeën. Soms heeft ze er zó veel dat ze zelf de tel even kwijtraakt, maar als Dana iets moet doen, dan doet ze het wel uitstekend!

Leah begon niet zo lang geleden met tennissen en heeft zich zo enthousiast gestort op deze sport dat ze dacht: “Waarom niet helpen met het organiseren van dit toernooi?” Zij maakt ook deel uit van de activiteitencommissie. Soms heeft ze iets meer tijd nodig om op gang te komen, maar haar bijdrage is zeer belangrijk voor het team! In de toernooiweek zie je Leah achter de wedstrijdtafel, in de weer voor de marketing en zelfs als Chef Cocktailbar!

Van links naar rechts: Leah, Dana, Cielia, Darina

Samen zorgen wij ervoor dat Van de Kolk Hypotheken Mariahoeve Open 2024 een daverend succes wordt! 🎉

#Topteam #VanDeKolkHypotheken #MariahoeveOpen2024 #Toernooicommissie