Het Programma van het Mariahoeve Open 2024!

Het Van de Kolk Hypotheken Mariahoeve Open toernooi staat bijna voor de deur en we hebben een fantastische week vol tennis en entertainment voor jullie gepland! Hier is het volledige programma zodat je niets hoeft te missen.

Zaterdag 29 en Zondag 30 juni – Voorweekend – We trappen het toernooi af met een voorweekend om in de sfeer te komen. De eerste rondes zullen plaatsvinden en we hebben de trainers van Dinx Pickleball klaar staan om een clinic te verzorgen.

Maandag 1 juli – Het hoofdtoernooi gaat officieel van start met een dag vol tenniswedstrijden.

Dinsdag 2 juli – In de avond 20.00 – 22.00 verwennen Marit en Roberto ons met geweldige jazz tunes. Perfect om van te genieten onder het genot van een lekker drankje!

Woensdag 3 juli – Deze avond 20.00 – 22.00 zorgt Lucio Garcia voor een tropische sfeer met zijn salsa, flamenco en Cubaanse tunes. Hopelijk blijven we dit keer droog en kunnen we samen dansen!

Donderdag 4 juli – Deze avond 20.00 – 22.00 een spetterend optreden van saxofonist Wouter Kiers in een duo. Ze spelen al jaren samen en trekken altijd een groot publiek. Mis het niet!

Vrijdag 5 juli – Vrijdagavond 21.30 – 01.30 wordt een knaller met DJ Parla en DJ Alex. Als je denkt “Wie?” denk dan aan het nummer ‘Liberte’ van Parla & Pardoux, ook heel bekend onder de voetbalfans. Kom helemaal los en leg de leukste momenten vast in de fotobooth, gesponsord door WoodenStone Infra en Bouw!

Zaterdag 6 juli – Vandaag worden de finales gespeeld. 13.00 – 16.00 treedt Nikki de Kloet op met akoestische tunes. Een perfecte combinatie van spanning en ontspanning.

Zondag 7 juli – We sluiten de week af met de finales. Geniet van de beste partijen en de prijsuitreiking. De winnaars kunnen op deze dag tussen 11.30 en 16.00 een unieke cartoon van zichzelf laten tekenen door de geniale sneltekenaar Bert als aandenken!

Naast al deze geweldige activiteiten, hebben we ook nog een aantal andere verrassingen voor jullie in petto. Wat kun je nog meer verwachten tijdens het Van de Kolk Hypotheken Mariahoeve Open 2024?

  • Toptennis: Ook dit jaar kun je tijdens ons toernooi genieten van toptennis! Voormalig nummer 8 van Nederland Guy den Heijer zal de strijd aangaan met Rob van den Berg, Tom Smit en andere Nederlandse toptalenten op de banen van het altijd gezellige tennispark Mariahoeve!
  • Pickleball Demotoernooi: Ontdek waarom Pickleball razendsnel terrein wint in de sportwereld. De beste Pickleball spelers komen langs om een demotoernooi te spelen. Zeker de moeite waard om te komen kijken! Meer info volgt.
  • Cocktailavonden: Gedurende de week staan er buitenbarretjes op het terras en kun je in de zon genieten van heerlijke cocktails!
  • EK-menu: Tijdens onze toernooiweek bieden we een gevarieerd menu met gerechten geïnspireerd door de deelnemende landen aan het EK! Proef de diversiteit aan smaken terwijl je geniet van het tennis en/of voetbal.
  • Tombola: Dit jaar hebben we een tombola met een zeer rijk assortiment van geweldige prijzen, gesponsord door tientallen sponsoren. Denk aan VIP kaarten voor AFAS Live, een Skybox-ervaring bij ADO Den Haag, dinerbonnen, hotelovernachting, diverse tennisaccessoires en nog veel meer! Scoor je lootjes gedurende de week, want vrijdagavond doen we de grote trekking en dat wil je echt niet missen! Benieuwd naar de prijzen? Neem een kijkje bij de tombolatafel in de kantine!
  • Lounge Area: Net als vorig jaar wordt baan 15 omgebouwd tot een comfortabele lounge area met zitzakken, bankjes, statafels en parasols, gesponsord door Heineken. Het perfecte plekje om even te ontspannen en bij te praten!
  • Tennisbeerpong: Na je wedstrijden kun je middag of avond nog leuker maken met Tennisbeerpong! Dit is het klassieke Beer Pong, maar dan in het groot op de tennisbaan. De spelregels volgen nog.

Het wordt een knallende week vol tennis, gezelligheid en plezier. Zorg dat je erbij bent en beleef het Van de Kolk Hypotheken Mariahoeve Open 2024 met ons mee!

Tot ziens op het toernooi! 🎾🎉